Szépkilátás Cukrászda

Szépkilátás Cukrászda
1121 Budapest
Szépkilátás u. 1.A Szamos Marcipán 2004-ben nyitotta meg Budapesten, a Svábhegyen a Szépkilátás Cukrászdát. Már a múlt századfordulón is cukrászdaként működött az épület. A felújítás során figyelembe vettük, hogy az épület díszítőelemei igazodjanak a környék 19. századi Rác-ház jellegű homlokzataihoz és tetőszerkezeteihez. A kétszintes épület utcafrontján telekhatárig kifutó, 50 férőhelyes teraszt alakítottunk ki, amit sövény választ el a parkolótól.

A közel 1000 négyszögöles kerthelyiség az épület alsó szintjével van síkban, és az épület mindkét szintjéről, illetve az utcafrontról is megközelíthető. A kert karakterének meghatározója a kovácsoltvas kerítés, illetve a kilenc gesztenyefa, melyek a forró nyári évszakban is hűssé teszik a mikroklímát. A kertnek kb. a harmadát foglalják el a vendéglátóipari bútorok, további harmad parkosításra került, a fennmaradó rész pedig játszótér és gazdasági terület. A parkosított területen kőszobrokkal és kőpadokkal tettük izgalmassá az egykori gondozási központ kertjét.

Az üzlet célközönsége a körben védett, szintben is zárt, hangulatos, játékokkal felszerelt kerthelyisége miatt egyértelműen a családok lettek. Törzsvendégeink még a notebook-kal érkező „távdolgozók”, a hétvégi kirándulók és az üzleti partnerek, illetve a helybéli reggelizők is.

A kerthelyiség alkalmas állófogadások, születésnapok és esküvői szertartások lebonyolítására.


Telefon: +36 (1) 391-7740
Fax.: +36 (1) 391-7739

Nyitva tartás:
Hétfő-Vasárnap: 9.00-19.00